Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Afsluitend concert Scratch Muziekdag – Het Wagenings Symfonie Orkest samen met Het Andere Koor

21 september 2024 | 17:00 - 19:00

Op 21 september 2024 organiseert Het Wagenings Symfonie Orkest samen met Het Andere Koor een unieke muzikale ervaring: de Scratch Muziekdag. Deze dag staat geheel in het teken van de Messa di Gloria van Giacomo Puccini. In één enkele dag zullen muzikanten en zangers van verschillende niveaus samenkomen om dit meesterwerk te repeteren en aan het einde van de dag een concert te geven voor publiek. Het evenement vindt plaats in de prachtige Grote Kerk aan de Markt 1 te Wageningen.

Een Uitdagende Muzikale Marathon

De Scratch Muziekdag is een intensieve maar lonende uitdaging voor alle deelnemers. Onder leiding van dirigent Michel Poels zullen de deelnemers de Messa di Gloria instuderen, een werk dat bekend staat om zijn rijke harmonieën en emotionele diepgang. Het is een unieke gelegenheid voor amateurmusici om samen te werken met professionals en om in een korte tijd een indrukwekkend muzikaal resultaat neer te zetten.

Twee Topsolisten

Het evenement wordt extra bijzonder gemaakt door de deelname van twee topsolisten. Bariton Robbert Muuse, afkomstig uit Ede, en tenor Philip Modinos uit Athene, zullen de solopartijen voor hun rekening nemen. Beide solisten brengen een schat aan ervaring en een uitzonderlijke vocale kwaliteit mee, wat de uitvoering naar een hoger niveau zal tillen.

Over de Deelnemers

De Scratch Muziekdag is ontworpen om zowel amateurs als ervaren musici aan te spreken. Het Wagenings Symfonie Orkest en Het Andere Koor staan bekend om hun inclusieve benadering en het creëren van een leerzame en inspirerende omgeving. Deelnemers krijgen de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe muzikale vrienden te maken en een onvergetelijke muzikale ervaring op te doen.

Locatie

De Grote Kerk in Wageningen biedt een schitterende en akoestisch perfecte locatie voor dit evenement. Met haar historische ambiance en centrale ligging is het de ideale plek voor een muzikaal evenement van deze omvang en betekenis.

Voor meer informatie bezoek dan de website van www.hwsohak.nl

Gegevens

Datum:
21 september 2024
Tijd:
17:00 - 19:00