Activiteiten

De Grote Kerk vormt een markant decor voor uiteenlopende activiteiten, van trouwerij tot concert. De kerk staat middenin het bruisende stadscentrum aan de markt in Wageningen en is omringd door gezellige terrassen. De Grote Kerk is daardoor een ideale locatie voor kleine en grotere evenementen en activiteiten.

Verhuur

De Grote Kerk is te huur voor allerlei activiteiten als concerten, kerkelijke en burgerlijke huwelijken, rouwdiensten, recepties, modeshows, ledenvergaderingen, exposities, bedrijfspresentaties, een feestelijke borrel en tal van andere activiteiten.

Verhuur is mogelijk per dagdeel of per hele dag. De tarieven zijn afhankelijk van de tijdsduur, het gebruik en de periode in het jaar (zomer- of winterperiode).

Wilt u de mogelijkheden voor verhuur bespreken? Neem gerust contact met ons op!

Rondleidingen

De Grote Kerk is een aantal zaterdagen en soms op zondag geopend voor publiek. Wilt u de kerk op een ander tijdstip bezoeken? Neem dan contact op met het Gilde Wageningen. Of neem een kijkje op de website van Rondleidingen Wageningen. De ervaren gidsen leiden u graag rond in en om Wageningen. De stadswandelingen en rondleidingen die zij verzorgen, zijn geschikt voor jong en oud.

Kerkdiensten

Elke zondag komt de Protestantse Gemeente te Wageningen (PGtW) bijeen in de Grote Kerk Wageningen. Meer informatie over de kerkdiensten vindt u op de website van de Protestantse Gemeente.

 

BewarenBewaren

.

.